Toebehoren

One-stop-shop

Solid Floors wil een uniek aankooppunt zijn voor de aannemer. Bovenop de diverse vloerafwerkingen, kan u zich bij ons de totaaloplossingen aanschaffen. Van egalisaties, lijmen en voegen tot bouwmaterialen en technische systemen.

Technische ondersteuning en garantie

Vraag ons naar het werfadvies voor uw technische uitdaging. Stap voor stap begeleiden wij onze klanten in de opbouw die tot het gewenste resultaat leidt. Op deze manier heeft u een garantiebewijs in handen met Solid Floors als partner.

Catalogus

Wij bieden de catalogus “Toebehoren voor de vakman” aan, de aangewezen leidraad bij het berekenen van uw offertes. Het is de tool die duiding geeft bij onze systeemoplossingen.

Vragen? Contacteer ons of vraag uw persoonlijke catalogus aan

 

PARTNERS

SOLIDFLOORS staat garant voor kwaliteit met en door de partnerschappen die zij aangaan. Wil je hier meer over weten? Wij delen graag onze kennis met jou, spring gerust binnen bij ons in de toonzaal of contacteer ons via mail of telefoon!

logo solidfloors_logo_KERAKOLL.jpg
logo Logo-iSOX-New.png
logo Circulair isoleren morgen duurzaam duurzaamheid isolatie vloerisolatie isolatiechape recylage eps parels korrels bolletjes isomo cradle to cradle
logo solidfloors_logo_PROLINE.png
logo solidfloors_logo_EIBENSTOCK.jpg
logo solidfloors_logo_PRODIAXO.png
logo solidfloors_logo_DL CHEMICALS.jpg
logo Akemi steentechniek
logo Solidfloors_logo_VERIMPEX.png
logo solidfloors_logo_ECONOMAT.gif
logo solidfloors_logo_ACO.png
logo solidfloors_logo_LenS.png
logo solidfloors_logo_LEVELIT.jpg