B2B2C-Diensten

Aannemer & Bouwgroep

One-stop-shop

SOLIDFLOORS wil een uniek aankooppunt zijn voor de aannemer. Naast de vloer zelf, komt u bij ons alle toebehoren kopen die u nodig heeft. Van egalisaties, lijmen en voegen tot bouwmaterialen en technische systemen.

Werfadvies

Bij technische uitdagingen stellen wij een officieel werfadvies op. Samen met zijn partners biedt SOLIDFLOORS een totaaloplossing.

Catalogus

Wij bieden de catalogus “Toebehoren voor de vakman” aan, een noodzakelijke technische leidraad. Ideaal bij de opbouw van offertes en de zoektocht naar systeemoplossingen.

 

Architect & Projectcoördinator

Op maat

Bij SOLIDFLOORS passen wij ons graag aan. Dit maakt ons de uitgelezen partner van de architect. Wij luisteren en zoeken tot we vinden wat u of uw klant zoekt.

Liaison

SOLIDFLOORS is de link tussen architect en aannemer. Wij zijn de onafhankelijke mening. En willen de schakel zijn die een extra troef betekent.

 

PROJECTONTWIKKELAAR

Systemen

Iedere samenwerking, ieder contract, is uniek. Wij bieden een aantal systemen aan waar er geschoven kan worden met het leveren, het plaatsen, het coördineren en het factureren. Graag lichten wij u dit persoonlijk toe.

Aanbod

Wij bieden een totaalconcepten in tegelsparketvinyl. Tevens verzorgen wij vaak maatwerk voor trappen en tabletten.

Transparantie

Onze bedrijfsstructuur stelt ons in staat zeer transparant aan de slag te gaan. Wij leggen de nadruk waar onze klant die wenst te hebben. Geen enkele informatie mag bij ons verloren gaan.

 

Particulier

Eerlijk

Wij willen het advies zijn waar je naar op zoek bent in het bieden van betrouwbare en duidelijke begeleiding. Bij de keuze van vloeren en wanden, voor nieuwbouw of renovatie.

Jarenlange ervaring

We houden er aan onze opgedane kennis met iedereen te delen die er wel bij kan varen. In het vooruit helpen van de mensen met hun project zit hier voor ons een grote meerwaarde.

Netwerk van professionals

Wij brengen je in contact met de juiste vakmensen voor een succesvol project.