Tegeltrends gespot

Tegels zijn een essentieel onderdeel van elk interieurproject. Ze geven een ruimte persoonlijkheid en stijl, naast duurzaamheid en levenscomfort. Maar welke tegels zijn in 2024 helemaal in? We zetten vier trends op een rijtje die je niet mag missen.

1. Vlokken

Tegels met vlokken zijn al enkele jaren aan hun opmars bezig maar lijken in 2024 helemaal te gaan doorbreken. Ze worden bekender bij het grote publiek, vinden ingang in vele projecten, zijn fantastisch in onderhoud, decoratief en alsmaar in een bredere waaier aan mogelijkheden te verkrijgen.

Kleurstudies hebben hun handen vol met het combineren van hun dankbaar design. Ze kunnen opgaan in een open plek, of een eyecatcher vormen van in de ruimte. We zetten graag samen met jou eens alles op een rijtje bij ons in de toonzaal!

2. Authenticiteit

Van structuren tot matte ontwerpen, alle fabrikanten zijn als bezeten op zoek naar een nog waarachtiger uitzicht. De tijd van geëmailleerd gevoel lijkt nu echt plaats te ruimen voor imitaties die je meer dan twee keer doen kijken. Naast de imitaties vinden we ook hedendaagsere versies van oude klassiekers zoals terracotta, (gesmoorde) klinkers en witsteen.

3. kleur

De durf neemt toe, naast aardetinten brengen we nu ook kleur in ons interieur. Durf te breken, bijvoorbeeld met kleinere formaatjes in lichtroze, pastelgroen of harder blauwe tinten! Graag tonen we even de mogelijkheden.

Welke trend spreekt jou het meeste aan?

4. Travertin

Witstenen in het algemeen, maar travertin in het bijzonder, wordt dé trend van 2024. Stijlvol, decoratief en warm. Van zachte tonen tot net iets hardere structuren. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden gesierd door eenvoud. Travertin toont waarom je het soms niet ver hoeft te zoeken.

 

 

 

We zoeken het graag samen met jou uit in onze gezellige toonzaal!

 

 

Dit zijn slechts enkele van de vele tegeltrends die we kunnen verwachten voor 2024. Wele trend spreekt jou het meeste aan? Laat het ons weten, spring binnen en we zoeken het graag samen met jou uit in onze gezellige toonzaal!