Raimondi Raizor

Product in de kijker

Raimondi is als leidinggevende fabrikant van tegelzettersgereedschap, een van de pionnen om in het oog te houden naar nieuwe ontwikkelingen. Met de Raizor (2de generatie) hebben ze de puntjes op de i gezet voor het versnijden van grootformaattegels. Een trend die ondertussen niet meer tegen te houden valt. Hierdoor is de Raizor de must geworden van elke tegelzetter.

Eenvoud siert

Een tegelsnijder, maar dan eenvoudiger. Met een totaallengte van 3m, maar dan kleiner verpakt en tangen die het afbreken begeleiden, kan met mits enkele eenvoudige weetjes, elk formaat aan.

Met de bijhorende draagtas, inclusief alle toebehoren, heeft deze alleskunner een totaalgewicht van 9 kg.

Lichtgewicht

Met de bijhorende draagtas, inclusief alle toebehoren, heeft deze alleskunner een totaalgewicht van 9 kg. Ver onder de concurrentie als het over tegelsnijders gaat. Het gemak van transporteren doet dan ook niet vermoeden dat de mogelijkheden van de Raizor zo talrijk zijn!

Professioneel

Met deze Raizor wordt elk formaat in een handomdraai versneden. Dit biedt de professionele tegelzetter de veelzijdigheid die van hem verwacht wordt met de huidige tendensen.

De bijhorende tafels zijn daarnaast een extra aanvulling voor een completere aanpak en ondersteuning van de grootste formaten.

Bij ons op voorraad. Interesse om deze toptool onder de arm te nemen? Contacteer ons!