Kennen jullie Tom?

Met zijn zachte stem is Tom de stille kracht achter het snelgroeiend projectgebeuren van SOLIDFLOORS.

Hij praat met opdrachtgevers, chapers, vloerders, architecten en installateurs en weet ze met zijn enorme kennis van zaken allemaal op één en dezelfde lijn te krijgen. Daarenboven weet hij als geen ander problemen te doorgronden of te voorkomen, brandjes te blussen en overal tegelijkertijd aanwezig te zijn. En dit zonder ook maar één moment zijn beleefde en gereserveerde kalmte te verliezen.

Met 32 jaar ervaring op de teller laat hij zich bovendien niks aanpraten, wat van Tom een gevestigde en gerespecteerde waarde in de onstuimige wereld van de bouw maakt. En naar eigen zeggen geniet hij er enorm van om ook af en toe eens zelf de handen uit de mouwen te steken.

We gaan nog 1000 werven met je doen, Tom

Thuis in Izegem wordt hij verwelkomd door vrouw Vicky en in zijn vrije tijd snort hij met zijn prachtige retro Mustang op 8 cylinders over de Vlaame wegen, of gaat hij met zijn poepchique caravan genieten van de stilte op de Rode Berg. Het mag daarenboven gezegd worden dat hij op die momenten af en toe een Duvelke durft te nuttigen.

“We gaan nog 1000 werven met je doen, Tom” zeggen we weleens. Weliswaar nadat we enkele van die Duvelkes met hem meegedronken hebben, maar toch…