Kennen jullie Pieter?

Pieter stamt uit een brouwersfamilie en is na een jarenlange, wereldwijde omzwerving uiteindelijk aangeland in, je verzint het niet: de Brouwerijstraat te Harelbeke als vennoot bij SOLIDFLOORS.

Met een bachelor diploma finance, accounting & insurance op zak vertrok hij met een tussenstop in Ierland naar Uruguay, Peru en Zuid-Korea als hoofd accountancy voor Jan de Nul. Terug in België ging hij aan de slag bij Houtteman Tegelimport waar hij het metier van keramiek, parket en aanverwante vloeren terdege onder de knie kreeg.

Pieter stamt uit een brouwersfamilie en is uiteindelijk aangeland in, je verzint het niet: de Brouwerijstraat te Harelbeke

Toen Houtteman ter ziele ging werd Pieter vennoot bij SOLIDFLOORS. We zijn ondertussen acht jaar verder en in die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een kerngezonde en professionele partner van zowel de vloerder, de aannemer als de projectontwikkelaar.

Het is mede dankzij Pieter’s kennis en ervaring dat het bedrijf uiterst efficiënt georganiseerd is op het gebied van orderverwerking, stockbeheer, accountancy, HR en nog zo veel meer.

In zijn vrije tijd vind je Pieter ’s zondags in weer en wind op de fiets en gedurende de week op het hockey veld. Hij woont samen met zijn vrouw Els in Kachtem en is fiere papa van Staf (11) en Ina (9).

Daarnaast drinkt Pieter -zijn roots indachtig- op tijd en stond een pintje met zijn klanten, collega’s, famile en vrienden (en soms ook met onbekenden).

Santé Pieter!