Kennen jullie Jean-François?

Je ziet hem elke dag klokslag 8 uur met de snelheid en het geluid van een sneltrein al bellend de showroom binnen denderen. Vervolgens blijft hij aan dit tempo bestellingen doen, klanten adviseren, bestekken uitrekenen, offertes opmaken en met een rotvaart door het magazijn scheuren met zijn vorklift. En dit allemaal zonder ook maar één moment zijn uitstekend humeur te verliezen.

Wij stellen u voor: Jean-François, aka de Jean, de niet te stoppen en immer lachende vennoot bij SOLIDFLOORS.

Dat van die treinen vond hij best leuk, alleen ging het er hem veel te traag aan toe

Is ergens wel te verstaan allemaal, Jean begon namelijk zijn carrière bij de NMBS: dat van die treinen vond hij best leuk, alleen ging het er hem veel te traag aan toe, en zo zette hij zijn eerste stappen in de wereld van tegels en parket. In geen tijd ontpopte hij er zich tot een ware kenner van de markt, de producten en de complexe technische aspecten ervan. Met zijn marketingachtergrond en zijn commerciële flair weet hij tevens als geen ander SOLIDFLOORS in de markt te zetten.

Acht jaar geleden stapte hij als medevennoot in SOLIDFLOORS en de rest is succesvolle geschiedenis.

In zijn schaarse privé tijd vind je hem met vrienden aan de toog van zijn favoriete club, weliswaar na een heftig partijtje tennis gespeeld te hebben.

Thuis wordt hij verwelkomd door zijn vrouw Sofie en zijn twee schatten Céleste (6) en Géraud (3).

Eéntje blijkt er zijn stijl geërfd te hebben, dus dat belooft…