Kennen jullie Anneleen?

Met haar aanstekelijke lach brengt Anneleen iedere ochtend het zonnetje binnen in 'den bureau'. Van zodra haar computerscherm oplicht, beantwoordt ze razendsnel mails, neemt ze ondertussen de telefoon op, doet ze de opmaak van chapeplannen, meetstaten, toonzaalkeuzes, stuurt ze onze partners aan, en... zit ze dus de ganse dag geen moment stil.

Ze spart continu met haar collega Tom, met wie ze een perfecte tandem vormt! Samen zorgen ze ervoor dat elke werf piekfijn opgeleverd wordt. Van zodra er iets niet goed loopt, behoudt ze haar cool en weet alles weer in no time op de rails te krijgen.

Op Anneleen kan je moeilijk boos worden

s’ Middags verorbert ze copieuze porties rijke pasta, wie weet misschien wel als tegengewicht voor het ongezondere eetpatroon van haar collega’s? Ze houdt van citytrips, fietst graag en wordt in haar nieuwe huisje net over de taalgrens warm ontvangen door haar vriend Louis en haar twee poezen.

Niemand van #Teamsolid heeft het haar ooit gezegd, maar op Anneleen kan je moeilijk boos worden, niet onze collega’s, niet onze klanten, niet onze transporteurs, niet onze leveranciers, en ga zo maar door... Blijven lachen Anneleen, je doet dat goed!