Fugabella Color

 

Kerakoll heeft met de nieuwe lijn "Fugabella Color" een nieuw paradepaardje! Wij waren er natuurlijk als de kippen bij om dat aan onze klanten voor te stellen!

Enige tijd geleden hielden wij onze Kerakoll Night, the color edition. En als het over kleuren moet gaan, dan is de Fugabella Color een must! Kerakoll heeft hiermee een nieuw en hedendaags assortiment voegkleuren klaar om de markt te veroveren.

Zij werkten samen met de Italiaanse topdesigner Piero Lissoni. Het resultaat zijn 50 sprekende kleuren die blijven verbluffen.

 

Ondertussen zijn we enkele maanden verder, het resultaat is fenomenaal. De voegkleuren zijn een schot in de roos maar ook het gebruiksgemak en de technische voordelen vallen in de smaak. Even een kort overzichtje van wat Fugabella Color anders maakt:

  • Geen uitbloeiingen meer;
  • Meer standkracht waardoor de voeg minder uitzakt en de vlakkere voeg beantwoordt aan de vraag van de markt;
  • Geen portlandcement meer, bijt niet meer in de huid en ook geen gevarentekens meer op de verpakking;
  • Cementsluier is minder hardnekkig door de ronde korrelstructuur i.p.v. cementkorrels.

Er werd geënquêteerd bij de professionele tegelzetters, hieruit is ook de handige zak van 3 kg gekomen. Er zijn 50 kleuren, met een zak van 3 kg worden overschotten tot een absoluut minimum herleid! Voor de grote werken zijn een aantal van deze kleuren ook voorradig in zakken van 20 kg. Ook hebben alle kleuren de bijhorende sanitairsilicone, 8 kleuren beschikken over een natuursteensilicone.

 

Deze voeg dingt mee voor de titel meest kleurvaste voeg op de markt!

 

 

 

 

Nog niet overtuigd? We hadden het nog niet over de kleurvastheid

Wij deden de test. Don’t try this at home! Het blijft de bedoeling het voegsel aan te maken op de wijze zoals vermeld op de verpakking!

Maar het paneel hiernaast werd in 2 fases ingevoegd. De bovenzijde zoals het voegsel hoort aangemaakt te worden, bij de onderkant van het paneel werd er water toegevoegd tot de specie vloeibaar werd. Zoals je kan zien is het resultaat verbluffend… Geen kleurverschillen te bespeuren. Deze voeg dingt mee voor de titel meest kleurvaste voeg op de markt!

 

 

Staalkaarten voorradig bij SOLIDFLOORS!

 

 

Hoe aan de slag gaan?

Kom gerust eens langs en vraag naar de professionele Fugabella Color-stalenkaart - staalkaarten voorradig bij SOLIDFLOORS. Deze waaier van echte (geen epoxy!) stalen van het product, weerspiegelt de klasse van het volledige assortiment en is een must voor de professionele aannemer die de hoogste standaarden nastreeft.

 

 

Tot binnenkort!

#TeamSolid