Een nieuwe website

Onze nieuwe website staat online en dat mag gevierd worden! Het heeft ons een pak denk- en herdenkwerk gekost, alles werd goed afgewogen, en we zijn er dan ook best trots op. Neem gerust rustig de tijd om even doorheen alle rubrieken te surfen. Maar wat is er allemaal veranderd? Voor wie niet kan wachten alvast alle nieuwtjes in een notendop!

1.    Persoonlijker

Vanaf vandaag staat SOLIDFLOORS ook met zijn website voor het persoonlijke contact! Maak kennis met het bedrijf en de 3 vennoten in de sectie SOLIDFLOORS. Vervolgens kan u ons vanuit elke hoek, verweven doorheen de website, verder contacteren als u vragen heeft of een afspraak wil maken. Tot slot is een gloednieuwe feature, de chatfunctie! De bezoeker in kwestie kan hiermee in direct contact met ons treden. Of het nu voor een inlichting, een vrijblijvende vraag of voor het maken van een afspraak is. De chatfunctie is er voor iedereen, of u nu particulier, architect of projectontwikkelaar bent!

2.    Dynamischer

Op de nieuwe website hebben we reeds zoals besproken verschillende methodes ingebouwd om snel contact op te nemen. Daarnaast hebben we vanaf nu ook een eigen BLOG! Hiermee willen wij regelmatig van ons laten horen. Van het laatste nieuws bij SOLIDFLOORS, over interessante onderhoudstips, tot gevarieerde artikels met meerwaarde. Met onze BLOG willen we het persoonlijke karakter, waar SOLIDFLOORS voor staat, op een dynamische manier kracht bijzetten!

3.    Vollediger

Naast het visitekaartje, willen wij toegevoegde waarde creëren op onze webstek. Vandaag komen mensen niet alleen terecht op de website, enkel en alleen om je te leren kennen. Ze willen daarnaast ook zoveel mogelijk meerwaarde vinden op hun zoektocht. Wij zullen hiervoor gerichte info of actuele artikels onderbrengen in onze BLOG. Daarnaast nemen we algemene en interessante info op in de vorm van handige downloads. Zo zijn de onderhoudsfiches per productcategorie bijvoorbeeld nu ook online terug te vinden onder de rubriek ONDERHOUD.

4.    SolidFloors Partner

Op onze HOME zien we onderaan ook een voorziene locatie voor onze partners. Op onze website maken we reeds duidelijk dat SOLIDFLOORS er door en voor de bouwprof is. In de komende weken maken we duidelijk hoe we nu ook digitaal, samen met onze klanten, naar buiten kunnen komen.

Tip: Houd vooral de BLOG regelmatig in de gaten 😉.